Tablouri încărcate energetic - COLECȚIA 2019

Tablou Youniverse

Tablou terapeutic realizat manual care susține creativitatea, conexiunea cu universul interior, iubirea infinită și originalitatea.

Vândut

Tablou Creation

Tablou energetic realizat manual pentru a susține creația, fluxul iubirii, conexiunea cu mama natură și copilul interior.
Dimensiuni: 40x40cm

Vândut

Tablou Richness

Tablou încărcat energetic realizat manual pentru a susține abundența și prosperitatea și bucuria de a crea.
Dimensiuni: 50x70cm

Tablou Return to self

Tablou terapeutic realizat manual care susține redescoperirea sinelui, a eului divin. Reîntoarcerea la inocența cu care ne naștem și la curajul de a fi noi înșine.
Dimensiuni: 45x25cm

Set Tablouri Divine Harmony

Tablou terapeutic realizat manual pentru a susține conexiunea cu divinul din noi, creșe vibrația personală și armonia, pacea interioară și de asemenea energia creatoare.

Vândut

Tablou Growth

Tablou energetic, realizat manual la comandă, pentru deschiderea către bucuria creației, a abundenței, atragerea prosperității și usurința în a face alegerile cele mai potrivite pentru business și alte aspecte financiare.

Vândut

Tablou Voice of Joy

Tablou realizat manual, la comandă, pentru susținerea iubirii necondiționate, a armoniei în familie, a comunicării și a comuniunii cu vocea interioară.

Vândut

Tablou Nature’s Passion

Tablou terapeutic realizat manual pentru conectarea la natură, astfel conectarea la sinele Divin pentru a ne vindeca, pentru a ne îndeplini cu uțurință menirea. Crește vibrația personală, pasiunea pentru o viață fericita și traită în armonie (ca și natura).
Dimensiuni: 15x15cm

Vândut

Tablou Childish Peace

Tablou terapeutic realizat manual pentru vindecarea copilului interior, a conflictelor interioare și armonizarea cu Eul Divin, alinierea la scopul sufletului.
Dimensiuni: 50x60cm

Tablou Creations

Tablou terapeutic realizat manual, la comandă, pentru susținerea armoniei, înțelegerii în familie, creșterea vibrației personale.

Vândut

Vezi și alte modele

Simți nevoia să faci o schimbare?

Îți dorești un tablou încărcat energetic?