Tablouri încărcate energetic - COLECȚIA 2020

Tablou Crystal Waves

Tablou terapeutic realizat pentru susținerea energiei schimbării, a mișcării, a vieții, dar și a acceptării imprevizibilului.
Eliberează printre altele, convingeri limitative de nemulțumire de sine, de căutare a „perfectului”, de dorința de a controla totul până la cel mai mic detaliu…
Dimensiuni: 40x70cm

Tablou Higher

Tablou terapeutic, încărcat energetic pentru a susține bunăstarea financiară, abundența, creativitatea, ingeniozitatea… ideile îndrăznețe, noi și cu o perspectivă diferită și inedită.
Dimensiuni: 35x60cm

Tablou Sparkness

Tablou terapeutic, realizat pentru a sustine energia vindecarii si a evolutiei in toate planurile ( financiar, emotional, mental, spiritual, etc)
Tabloul, creat intuitiv pentru a curata, elibera,  si sustine diferite energii, va fi livrat alaturi de o scrisoare care detaliaza aceste aspecte ezoterice, holistice.
Dimensiuni: 50x70cm

Tablou Personality in waves

Tablou terapeutic realizat manual pentru susținerea cumuniunii cu Sinele, acceptarea lui în intregime și cu iubire necondiționată.
Susține echilibrul interior și curăță.
Dimensiuni: 40x80cm

VÂNDUT

Set Tablouri Colorful Serenity

Tablouri terapeutice realizate manual pentru a susține energia armoniei, a familiei, a parteneriatului și a abundenței – atât pe plan personal cât și profesional.
Dimensiuni: 20x20cm (x3 buc)

VÂNDUTE

Tablou Under the Skin

Tablou terapeutic realizat manual pentru regăsirea iubirii de sine.
Crează spatiul în care permitem să primim iubirea sufletului pereche, ne permitem să ne deschidem inima ca acesta sa ne vadă și să intre în viața noastră.
Dimensiuni: 30x30cm

VÂNDUT

Tablou Ease

Tablou energetic realizat manual care susține reîntregirea sufletului, a Eu-lui, a ființei care de fapt suntem, întregi și plini de iubire.
Dimensiuni: 20x50cm

Tablou Nature’s Passion

Tablou terapeutic realizat manual care susține energia binefăcătoare a mamei natură și vindecarea prin comuniunea cu Pâmântul.
Dimensiuni: 20x20cm

VÂNDUT

Tablou Blooming

Tablou terapeutic realizat manual pentru a genera și susține energia creației, a fluxului iubirii Universale, necondiționate, conexiunea cu mama natură, inspirația, bucuria și curajul inocent al copilului interior.
Dimensiuni: 40x40cm

Tablou Thoughts

Tablou energetic realizat manual pentru a genera și mări încrederea de sine. Eliberează frici și convingeri care ne fac să ne devalorizăm și ne trimit în energia sacrificiului de sine în favoarea altora. Susține armonizarea energiilor în întregul corp pentru ca acesta să fie sănătos și echilibrat.
Dimensiuni: 30x30cm

VÂNDUT

Tablou Fragility

Tablou terapeutic realizat manual pentru a susține energia feminină creatoare, prosperitatea, abundența, gingășia dar și perseverența.
Dimensiuni: 35x50cm

VÂNDUT

Tablou Whisper

Tablou terapeutic realizat manual pentru a crea și păstra armonia interioară în echilibru cu lumea exterioară.
Activează vindecarea sufletului prin acceptarea de sine în esență, iertarea sinelui.
Crează energia fluxului abundenței și susține comunicarea.
Dimensiuni: 40x80cm

Tablou Mesmerise

Tablou terapeutic realizat manual care susține procesul de autocunoaștere, acceptarea și creșterea potenței unice de care dispunem.
De asemenea eliberează blocajele financiare și susține abundența.
Dimensiuni: 40x90cm

Vezi și alte modele

Simți nevoia să faci o schimbare?

Îți dorești un tablou încărcat energetic?