Tablouri încărcate energetic - COLECȚIA 2021

Tablou Immerse

Tablou terapeutic realizat cu tehnica acrylic pouring, pentru susținerea creativității, a feminității, a libertății de exprimare, inspirația, dar și vindecarea copilului interior.
Dimensiuni: 45x65cm

VÂNDUT

Tablou In the deep

Tablou terapeutic realizat cu tehnica mixtă, pouring and gold leaf. Tabloul este
încărcat energetic și terapeutic, realizat pentru susținerea abundenței, prosperității, câștig financiar, creativitate, originalitate, echilibru interior și încredere în sine și capacității personale.
Dimensiuni: 40x50cm

Tablou Mirrose

Tablou terapeutic realizat cu tehnică mixtă, pouring și gold leaf. Tabloul este încărcat energetic și susține energia abundenței și a prosperității, ștergerea datoriilor karmice. Susține activarea la nivel optim a chakrei 2, ce ține și de sexualitate, feminitate/masculinitate, creativitate și libertate de manifestare.
Dimensiuni: 40x70cm

Tablou Steady flow

Tablou terapeutic realizat manual cu tehnica acrylic pouring. Tabloul încărcat energetic susține energia singurului lucru constant… schimbarea.
Susține centrarea în inimă și vibrația stării de „A FI”, de a trăi în prezent indiferent de trăiri, neliniști, încercări, frici, anxietate.

Dimensiuni: 35x60cm

VÂNDUT

Tablou Hidden

Tablou terapeutic realizat manual cu tehnica acrylic swipe. Tabloul încărcat energetic susține evoluția, vindecarea spirituală, emoțională, mentală și fizică; transformarea personală și alinierea la Sinele Divin.
Dimensiuni: 40x50cm

VÂNDUT

Tablou Eliberare

Tablou terapeutic realizat manual cu tehnică mixtă – pouring and gold leaf. Tablou încărcat energetic realizat pentru susținerea energiei care ne eliberează calea vindecării, ne ușurează drumul către sănătate (din toate punctele de vedere), ne ridică vibrația pentru a permite divinului să ne ghideze în drumul conștientizării blocajelor și convingerilor limitative.
Dimensiuni: 35x35cm

VÂNDUT

Tablou Journey

Tablou energetic realizat manual cu tehnica acrylic pouring, pentru a susține printre altele comuniunea fără de judecată cu partenerul / sufletul pereche / flacăra geamănă, conform binelui suprem al fiecăruia și al misiunii personale.

Tabloul echilibrează energia masculină și cea feminină pentru a trăi viața așa cum ne dorim și merităm, cu ușurință, iubire, bucurie și să fim cu adevărat prezenți în viețile noastre, dar și în a celorlalți.

Dimensiuni: 40cm

Tablou Tenderness

Tablou terapeutic realizat manual cu tehnică mixtă – pouring and gold leaf. Tabloul încărcat energetic susține creativitatea, feminitatea, iubirea necondiționată, libertatea de exprimare fără teamă de a fi judecat(ă), învinovățit(ă) și fără frica de a te arăta exact așa cum ești tu cu adevărat.
Dimensiuni: 25x25cm

VÂNDUT

Tablou Ripple

Tablou terapeutic realizat manual cu tehnică mixtă – pouring and copper leafing. Tabloul încărcat energetic generează și susține energia creației, a fluxului iubirii Universale, necondiționate, conexiunea cu mama natură, inspirația, bucuria și curajul inocent al copilului interior.
Dimensiuni: 30x60cm

VÂNDUT

Vezi și alte modele

Simți nevoia să faci o schimbare?

Îți dorești un tablou încărcat energetic?