ACCESS BARS

Aceasta metodă de terapie este ca “un masaj al creierului” și oferă deblocarea unor convingeri care nu îți mai folosesc în viața ta, acum. Deși poate au fost bune până ieri, aceste convingeri astăzi nu mai sunt de folos.

Terapia Access Bars constă într-o sesiune de relaxare pe un pat de masaj în care sunt atinse ușor 32 puncte magice de pe cap.

Se numesc bars deoarece sunt ca niște bare de energie care trec prin capul tău. Aceste puncte stochează componenta electromagnetică a gândurilor, ideilor și  credințelor.

Prin atingerea lor se lucrează asupra programelor și energiilor acestora, ștergându-le din subconștient, eliberandu-le din corp, prin corp. Prin accesarea acestor centrii energetici, tehnica Access Bars reușește să echilibreze și să îmbunătațească multe aspecte ale vieții.

Care sunt beneficiile tale în urma ședințelor de Access Bars?

Te regăsești în oricare dintre situațiile de mai sus? 

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.

soul-spa-tablouri2020-2

Tablouri încărcate energetic

Dacă alegi ca un tablou terapeutic să facă parte din viața ta, trebuie să știi că tabloul este acolo doar ca să te susțină și pentru a ușura drumul schimbării

soul-spa-procese-de-corp2

Alte terapii

Pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.