PROCESE PENTRU CORP

Access Consciousness a descoperit peste 50 de procese corporale: energii care pot facilita schimbarea și transformarea unui corp. 

Fiecare dintre aceste procese dinamice poate fi rulat ca o energie hands-on care invită corpul să înceapă să se vindece și să se creeze.

Ce alegeți tu și corpul tău?

Ce-ar fi dacă întruparea ar fi despre bucuria de a trăi cu bucurie, cu ușurință, cu glorie?

Procesul pentru corp este o metodă practică ce folosește diferite poziții ale mâinilor pe diferite poziții ale corpului, cerând în același timp ca energii specifice să se desfășoare în fiecare loc. Aceste procese facilitează revenirea corpului la funcțiile sale inițiale, care ajută la repararea și longevitatea corpului.

Procesele corporale ne oferă o serie de moduri în care putem privi natura moleculară și energetică a corpului și încuraja o alegere de schimbare.

Ce ar fi să îți asculți corpul?

Cât de fericit ar fi el?

Și câtă susținere ți-ar oferi? 

Procesele pentru corp eliberează energiile somatizate, ușurează munca corpului în auto-echilibrare la nivel molecular.

Unele dintre procesele corporale pot examina memoria celulară, integritatea și funcționarea structurală, mimetismul biomimetic, bucuria întrupării și multe altele.

Procesele se desfășoară cel mai bine direct pe piele, deoarece primirea contactului din partea practicianului este elementul cheie care definește un proces corporal, dar pot fi efectuate și la distanță.

Prin aceste procese pentru corp se facilitează transformarea printr-o acțiune targetata asupra unui anumit loc pe corp sau asupra unei afecțiuni.

Corpul știe când ceva nu este în regulă, și îți dă semnale diferite pentru ca tu să acționezi și să schimbi ceea ce dăunează.

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.

soul-spa-theta-healing-slide2

Alte terapii

Pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.

soul-spa-tablouri2020-2

Tablouri încărcate energetic

Dacă alegi ca un tablou terapeutic să facă parte din viața ta, trebuie să știi că tabloul este acolo doar ca să te susțină și pentru a ușura drumul schimbării