Terapii

Aș putea folosi “definițiile” convenționale ale terapiilor, dar aș dori să le expun în aceeași măsură magia dar și simplitatea acestor terapii.

Despre terapii

Aș putea folosi “definițiile” convenționale ale terapiilor, dar aș dori să le expun în aceeași măsură magia dar și simplitatea acestora.

Gândiți-vă la viețile voastre ca la un dulap imens cu haine: de vară, de iarnă, sport, elegante, colorate, calcate sau necălcate. Toate într-un singur dulap. Acum imaginați-vă ca hainele sunt convingerile voastre: obiceiurile voastre sunt hainele de vară, ceea ce ați învățat să faceți pe pilot automat sunt cele de iarnă… șamd.

Toate aceste haine sunt “semi-organizate” fix atât cât să poți deschide și închide dulapul. Și tu folosești doar hainele care sunt “în față”, ca să nu te apuci să “dărâmi” dulapul pe tine, pentru că asta ar însemna muncă, ar însemna să dai de acele haine cu “valoare sentimentală” dar pe care nu le-ai mai purtat de când erai liberă și fără griji.

Metodele terapeutice pe care le practic sunt printre cele mai eficiente metode pe care le poți accesa pentru a îți reorganiza “dulapul”, fără ca acesta să “cadă pe tine”.

0 +
Ani de experiență
0
Cursuri și specializări
0 +
Cazuri în portofoliu
0
Certificări

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.