PLĂCEREA SIMȚURILOR

Ascultă-ți simțurile și (re) conectează-te cu corpul tău!

Plăcerea simțurilor se poate accesa în 3 părți: 1.0. 2.0… și 3.0

 

PLĂCEREA SIMȚURILOR 1.0

Dacă îți dorești să fii mai prezentă în viața ta și prin conexiunea ta cu corpul să actualizezi visele tale în realitate, te invit să descoperi acest program de 7 zile.
În acest timp te voi provoca să îți depășești bariere, limite, convingeri și păreri câteodată fixe despre tine, simțurile tale dar mai ales judecățile pe care le ai vis a vis corpul tău!

Această provocare se va desfășura pe grup WhatsApp, iar în a 7-a zi ne vom întâlni pe zoom la o scurtă meditație ghidată și o discuție despre program.

PLĂCEREA SIMȚURILOR 2.0

Te invit sa participi la versiunea avansata a programului „Placerea simturilor” care te duce si mai mult in profunzimile posibilitatilor pe care corpul tau ar dori sa le descoperi. Astfel poti atinge noi nivele de conectare cu tine si simturile tale.
Dacă îți dorești să fii mai prezentă în viața ta și prin conexiunea ta cu corpul să actualizezi visele tale în realitate, te invit să descoperi acest program de 6 zile.
În acest timp te voi provoca să îți depășești bariere, limite, convingeri și păreri câteodată fixe despre tine, simțurile tale dar mai ales judecățile pe care le ai vis a vis corpul tău!
Această provocare se va desfășura pe grup WhatsApp, iar în a 6-a zi ne vom întâlni pe zoom la o scurtă discutie si curatari energetice.
Dacă te-am făcut curioasa, te aștept în privat pentru detalii suplimentare.

PLĂCEREA SIMȚURILOR 3.0 Mastermind

Împuternicește-te și crește, transformă-te prin (re)conectarea la simțurile tale și corpul tău.
 
Placerea simturilor – un program din 3 parti care a fost creat pentru a contura o imagine despre bucuria vietii si cum sa te „folosesti” de darurile tale si simturile tale pentru a-ti crea traiul unde fericirea si armonia sunt acasa.
In a 3-a parte a acestui program. te invit la o intalnire pe zoom de cca 2 h in care vom discuta despre placere si simturi. Vom parcurge impreuna o meditatie ghidata care este menita sa te sustina in conectarea la tine, sa te auzi, sa te vezi, sa te simti pe adevarata TU.
Iar in a doua parte a intalnirii vom face cateva eliberari de blocaje si curatari energetice.
In acest fel imi propun sa te ghidez in calatoria spre acea viata pe care o doresti si meriti.
 

Dacă te-am făcut curioasa, te aștept în privat pentru detalii suplimentare.

Urmărește paginile de social media și află data următorului program Plăcerea Simțurilor

soul-spa-tablouri2020-2

Tablouri încărcate energetic

Dacă alegi ca un tablou terapeutic să facă parte din viața ta, trebuie să știi că tabloul este acolo doar ca să te susțină și pentru a ușura drumul schimbării

Alte terapii

Pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.