TERAPIE PENTRU ELIBERAREA ENERGIILOR SEXUALE

Sună altfel poate și da, are legătură și cu sexul, dar și cu tot ce ține de energia creativă a omului, așadar tot!

Dacă ai blocaje pe care simți că nu le poți depăși, chiar și în ceea ce privește intimitatea, acesta tehnică poate fi un imens eliberator de somatizari.

Dă-ți o șansă pentru a deveni intimă cu tine și corpul tău și vei observa o lume magică ce așteaptă să îți bucure viața.

Această tehnică de terapie este asemănătoare proceselor pentru corp, însă la o intensitate mai mare

Terapia cu energia sexuală este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai puternice în ceea ce privește debalastarea corpului de acele realități care nu susțin viața armonioasă și abundenta.

Luând în considerare că energia sexuală este energia vieții însăși, pot spune că prin această energie sau cea orgasmică te poți debarasa de multe programe sabotoare, somatizate în corp, și care au devenit normalitate doar prin faptul că ne-au fost induse, implantate sau le-am copiat, preluat încă din copilărie.

Să luăm exemplul rușinii - această noțiune nu există în realitatea unui nou născut / copil, însă ne este insuflata de adulții care la rândul lor asta au învățat. Astfel se poate perpetua un program, să-i spunem nebenefic, dintr-o generație în alta.

În afară că subconștientul nostru înregistrează aceste aspecte, chiar și corpul nostru se schimbă la nivel chimic, hormonal pentru a susține această "realitate".

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.

soul-spa-tablouri2020-2

Tablouri încărcate energetic

Dacă alegi ca un tablou terapeutic să facă parte din viața ta, trebuie să știi că tabloul este acolo doar ca să te susțină și pentru a ușura drumul schimbării

soul-spa-procese-de-corp

Alte terapii

Pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.