Curățări energetice imobiliare

După cum bine știm, energia nu ține cont de materie. Astfel în anumite spații pot rămâne energii, vibrații sau chiar emoții intense impregnate sau blocate.

Prin aceste purificări energetice, ne propunem să transmutam acele blocaje care, de exemplu poate împiedica prosperitatea unei afaceri sau armonia și manifestarea iubirii unui cămin.

Care sunt beneficiile tale în urma ședințelor de curățare energetică imobiliară?

Nu suntem „vânători de fantome”, însă sunt convinsă că la un moment al vieții fiecare dintre noi a trăit un moment în care a intrat într-o încăpere și i s-a zburlit părul sau a avut vreun „feeling ciudat” …

Ei, acesta e un mesaj intuitiv că  acolo este ceva ce ochiul liber nu poate observa, iar noi venim în întâmpinarea ta pentru a verifica și curăța eventualele energii stagnante.

Te regăsești în situația de mai sus? 

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.

soul-spa-tablouri2020-2

Tablouri încărcate energetic

Dacă alegi ca un tablou terapeutic să facă parte din viața ta, trebuie să știi că tabloul este acolo doar ca să te susțină și pentru a ușura drumul schimbării

Alte terapii

Pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.