Despre mine

De ceva vreme mi s-a cerut să scriu despre mine, despre tablourile mele și despre ce am ales să realizez: tablouri terapeutice încărcate energetic.

Pentru cei care încă nu mă cunosc, eu sunt Tünde, consilier dezvoltare personală sau mai modern spus: life coach.

Mie îmi place să mă prezint un pic altfel: “coach holistic” sau “coach spiritual”. Asta pentru că pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.

Toate acestea completează abordarea mea ezoterică în ceea ce privește dezvoltarea sinelui și creșterea armonioasă a fiecăruia către persoana care visează sa fie.

Nu voi povesti multe despre asta acum, dar dacă ți-am stârnit curiozitatea, te rog să îmi scrii, răspund cu drag și dacă îmi permiți, te voi susține în calatoria ta spre acel “loc” pe care îl cauți.

Aș vrea să povestesc despre tablourile mele. Ele sunt, cum spuneam mai devreme, tablouri încărcate energetic pentru a susține vindecarea, creșterea vibrațională, eliberarea emoțiilor care au încetat să mai fie de folos în prezent.

Arta mi-a plăcut de mică, doar curajul mi-a lipsit în a porni sa fac ceea ce mă face fericită, iar de când am început călătoria mea spre creșterea spirituală  simțeam că mai am ceva de oferit în afară de timpul și susținerea mea ca terapeut.

Răspunsul nu a întârziat să apară, astfel inspirată de o doamnă, care la rândul ei face tablouri Feng shui, am ales să fac și eu, în stilul meu, tablouri abstracte, pentru ca așa pot permite privitorului să vadă în tabloul meu, universul din inima lui.

Dacă te întrebi cum fac asta… este destul de simplu – mă las ghidată de Divinitate.

Sunt într-adevăr câțiva pași:

Încep cu o meditație, înainte de a ma apuca de pregătirile pentru a picta. În aceasta meditație percep energia generală din care voi lucra la tablou.
Scriu emoțiile, curățările, vindecarea, eliberările și energiile pe care le susține tabloul
Urmează procesul de creație, ghidată de Divin și las magia să se desfășoare de la sine
La sfârșit… asta e secret 😊

Unora poate li se pare imposibil sau poate doar de nerealizat un tablou cu energie, dar haideți să ne gândim la o haină de exemplu.

Ne îmbrăcăm în haine care ne plac, care ne fac sa ne simțim cumva “anume”. Acea haină, acea combinație de culori, de texturi, acea imagine ne transmite o energie, o vibrație care ne gadilă starea, ne bucură vizual, ne face fericiți, mulțumiți și zâmbitori, încrezători. Acesta este doar un exemplu în care percepem energia fără să realizăm asta.

Totul se rezumă la energie, vibrație, stare de prezență. Și dacă dai voie hainelor să te facă să simți energia lor, de ce să nu faci la fel și cu arta?

Iar dacă alegi ca un tablou terapeutic sa facă parte din viața ta, dă-mi voie să îți spun să nu ai așteptări. Orice schimbare pe care o dorești, vine din interior, cere timp, implicare și credință, din partea Ta, da! Tabloul este acolo doar ca să te susțină și pentru a ușura drumul schimbării.

Dacă ți-am captat atenția și curiozitatea, aștept mesajele sau întrebările tale în privat.

Dacă dorești un tablou deja existent te aștept aici: TABLOURI (pe Facebook și Instagram) sau dacă vrei unul special realizat pentru tine (poți alege dimensiunea) hai să stăm de vorbă și să alegem cea mai potrivită variantă pentru tine.

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.