Despre mine

De ceva vreme mi s-a cerut să scriu despre mine, despre tablourile mele și despre ce am ales să realizez: tablouri terapeutice încărcate energetic.

Pentru cei care încă nu mă cunosc, eu sunt Tünde, consilier dezvoltare personală sau mai modern spus: life coach.

Mie îmi place să mă prezint un pic altfel: “coach holistic” sau “coach spiritual”. Asta pentru că pe lângă partea de consiliere (tradițională), mai practic și terapii alternative cum ar fi Theta Healing și Access Bars, procese de corp energetice, masaj intuitiv de relaxare, reconectare și vindecare și proces de corp cu energia sexuală și orgasmică.

Toate acestea completează abordarea mea ezoterică în ceea ce privește dezvoltarea sinelui și creșterea armonioasă a fiecăruia către persoana care visează sa fie.

Nu voi povesti multe despre asta acum, dar dacă ți-am stârnit curiozitatea, te rog să îmi scrii, răspund cu drag și dacă îmi permiți, te voi susține în calatoria ta spre acel “loc” pe care îl cauți.

Aș vrea să povestesc despre tablourile mele. Ele sunt, cum spuneam mai devreme, tablouri încărcate energetic pentru a susține vindecarea, creșterea vibrațională, eliberarea emoțiilor care au încetat să mai fie de folos în prezent.

Arta mi-a plăcut de mică, doar curajul mi-a lipsit în a porni sa fac ceea ce mă face fericită, iar de când am început călătoria mea spre creșterea spirituală  simțeam că mai am ceva de oferit în afară de timpul și susținerea mea ca terapeut.

 Răspunsul nu a întârziat să apară, astfel inspirată de o doamnă, care la rândul ei face tablouri Feng shui, am ales să fac și eu, în stilul meu, tablouri abstracte, pentru ca așa pot permite privitorului să vadă în tabloul meu, universul din inima lui.

 

Dacă te întrebi cum fac asta… este destul de simplu – mă las ghidată de Divinitate.

Dacă ți-am captat atenția și curiozitatea, aștept mesajele sau întrebările tale în privat.

Hai să stăm de vorbă

Dacă dorești un tablou deja existent te aștept aici: TABLOURI (pe Facebook și Instagram) sau dacă vrei unul special realizat pentru tine (poți alege dimensiunea) hai să stăm de vorbă și să alegem cea mai potrivită variantă pentru tine.

Hai să stăm de vorbă și împreună cu siguranță vom găsi calea potrivită care să îți aducă în viață abundența, liniștea sau inspirația de care ai nevoie.

Theta Healing

O ședință de terapie Theta Healing s-ar desfășura ca o discuție cu o prietenă, în sufragerie, la un ceai sau cafea.

Access Bars

Aceasta metodă de terapie este ca “un masaj al creierului” și oferă deblocarea unor convingeri care nu îți mai folosesc în viața ta, acum. Deși poate au fost bune până ieri, aceste convingeri astăzi nu mai sunt de folos.

poze site soul spa

Terapie energie sexuală

Lorem ipsum amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis pulvinar.